Workshop Big Green Egg – dinsdag 25 juni

Aan de slag met de koning van de buitenkeuken. Tijdens deze workshop bereiden we de onderstaande gerechten:

– Indische kipcurry – gekookte rijst
– Oyakodon
–  Pasta aglio e olio – gegrilde tonijn
– Risotto – gepofte paprika – gegrilde asperges
– Zalm – warm roken – zure room – dille – kruidenslaatje
– Crèpe suzette – basilicumroom

Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: No shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald.

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Uitverkocht!

Datum

jun 25 2024

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€100.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
BEKIJK MEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom