Workshop Italiaans Koken

La vita è bella

Verras geliefden voortaan met de beste Italiaanse klassiekers

Bij Lagom ben je welkom voor “la dolce vita”, dat is genieten van lekker eten, mooie dingen om je heen en omringd worden door goede mensen. Tijdens deze workshop steken we de handen uit de mouwen en brengen we het beste uit la bella Italia. Voortaan verras je jouw familie en vrienden met zelfgemaakte tagliatelle, de heerlijkste ravioli of tiramisu van de bovenste plank.

We vertrekken van traditionele Italiaanse recepten en geven de gerechten een eigen, originele toets. Na afloop van de workshop dineren we samen als een echte Italiaanse familia aan onze lange tafel. Eén ding staat vast, bij Lagom genieten we nooit met mate!


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


72 Euro / persoonSchrijf je in voor de workshop Italiaans koken

Geen evenementen gevonden!

Ontdek onze andere workshops

september 2020
oktober 2020
Geen evenementen gevonden!

Email
Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties
Loading ...
Donklaan 255, 9290 Berlare