Workshops

Kook- en wijnworkshops voor echte foodies

Geluk kan je koken
& lekker koken kan je (bij)leren

Koken, praten, proeven, lachen, ruiken en genieten. Dat doen we tijdens de workshops bij Lagom. We gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Onze chef deelt zijn beste keukentips en helpt je van begin tot eind. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. Onze workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten.

Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo’n drie uur. Je leert verschillende technieken aan, ontdekt nieuwe ingrediënten en completeert je receptenrepertoire. Na het kokerellen genieten we samen van de bereide gerechten aan onze lange tafel. Geen tête-à-têtes dus, maar gezellig geroezemoes. Ontdek ons aanbod workshops en kom mee genieten!

Met elkaar genieten van het eindresultaat maakt het kookplezier compleet.

Chef Sven Bogaert

Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


Organiseer je eigen workshop

Een workshop organiseren met vrienden, familie of collega’s? Je kan al een privé workshop organiseren vanaf 10 personen. Trommel je vrienden op, kies een workshop uit en vraag mogelijke data aan!


Bekijk al onze ingeplande workshops

mei 2024
juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!

Ontdek onze workshops een voor een


Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe events

Maximum 1 mailtje per maand in je mailbox, da’s beloofd!

Verras met een waardebon van Lagom

Geef eens een (kook)workshop, diner of kookles cadeau!

Koop een digitale waardebon