Workshops

Kook- en wijnworkshops voor echte foodies

Geluk kan je koken
& lekker koken kan je (bij)leren

Koken, praten, proeven, lachen, ruiken en genieten. Dat doen we tijdens de workshops bij Lagom. We gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Onze chef deelt zijn beste keukentips en helpt je van begin tot eind. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. Onze workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten.

Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo’n drie uur. Je leert verschillende technieken aan, ontdekt nieuwe ingrediënten en completeert je receptenrepertoire. Na het kokerellen genieten we samen van de bereide gerechten aan onze lange tafel. Geen tête-à-têtes dus, maar gezellig geroezemoes. Ontdek ons aanbod workshops en kom mee genieten!

Met elkaar genieten van het eindresultaat maakt het kookplezier compleet.

Chef Sven Bogaert

Inbegrepen in elke kookworkshop


Organiseer je eigen workshop

Een workshop organiseren met vrienden, familie of collega’s? Je kan al een privé workshop organiseren vanaf 10 personen. Trommel je vrienden op, kies een workshop uit en vraag mogelijke data aan!


Ontdek onze workshops één voor één

juni 2020
september 2020
Geen evenementen gevonden!
Email
Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties
Loading ...
Donklaan 255, 9290 Berlare