Een nest voor je Big Green Egg

Het woord zegt het zelf, een nest voor je Big Green Egg. Dankzij deze onderstellen loopt het voortaan niet alleen op rolletjes, maar staat je Big Green Egg ook op de ideale werkhoogte. Elk Nest is van gepoedercoat staal en is voorzien van stevige zwenkwielen. Ideaal om je Big Green Egg te verplaatsen dus. Met of zonder handvat, de keuze is aan jou!


Handler (handvat)

Handvat om aan je nest te bevestigen. Zo is het supermakkelijk om je Big Green Egg even te verplaatsen. Verandert de wind van richting en zitten je gasten in de rook? Geen probleem!

Nest

Dit onderstel zorgt ervoor dat je Big Green Egg meteen op de juiste werkhoogte staat. Van gepoedercoat staal met 4 stevige zwenkwielen om je Big Green Egg makkelijk te verplaatsen.

Nest met handler

2 producten in één: een nest voor je Big Green Egg mét handig handvat. Een zeer sterk en stabiel nest om je Big Green Egg in no time te verplaatsen. De grote, stevige zwenkwielen brengen je Big Green Egg op elke bestemming!

Nog geen ervaring met een Big Green Egg? Bij Lagom ontvang je een gratis workshop “Big Green Egg” bij je aankoop. Tijdens deze workshop deelt onze chef al zijn tips en tricks om nog meer uit je toestel te halen. Ontdek ons aanbod en neem gerust contact op voor meer informatie!

Maak je buitenkeuken helemaal compleet

Onderstellen en tafels
Accessoires en Toebehoren