Workshop Big Green Egg

Big Green Egg

Van bakken en braden tot stoven, grillen en slow koken

Van voorgerecht tot hoofdgerecht, op de Big Green Egg maak je moeiteloos een volledig feestmaal klaar. Tijdens deze workshop maak je kennis met zijn veelzijdigheid en ontdek je zowel simpele als complexe gerechten. Na een korte uitleg over de verschillende toestellen en hun werking, wakkeren we het vuur aan om een heerlijke menu te bereiden. Elk gerecht wordt op de Big Green Egg gerookt, gebakken of gebraden. Tussendoor genieten we van een fijne babbel en een heerlijk aperitiefje.

Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Je leert bbq kennen in al zijn facetten en haalt zo meer uit je Big Green Egg. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips of interessante weetjes kennen.

Na afloop van de workshop schuiven we onze benen onder tafel en genieten we samen van al de bereide lekkernijen. Je valt gegarandeerd als een baksteen voor de karakteristieke smaken van de Big Green Egg. Verslavend lekker!

“Eenmaal de karakteristieke smaken van de Big Green Egg geproefd, ben je gegarandeerd verkocht”

Chef Sven Bogaert

Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


100 euro / persoonSchrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.

Big Green Egg Tips & Tricks

Ook thuis kan je al aan de slag! Onze chef werkte verschillende online workshops uit ter inspiratie. Ondek ze allemaal op ons Youtube kanaal!

Ontdek onze Big Green Egg Shop

Met de Big Green Egg haal je niet zomaar een barbecue in huis, maar een hele buitenkeuken. De vraag is dus niet of je een Big Green Egg wil, maar welk model en welke toebehoren het beste bij je passen.

Bekijk alle Big Green Egg modellen en accessoires

Ontdek onze andere instapworkshops

september 2024
Geen evenementen gevonden!