Workshop Big Green Egg

Big Green Egg

Van bakken en braden tot stoven, grillen en slow koken

Van voorgerecht tot hoofdgerecht, op de Big Green Egg maak je moeiteloos een volledig feestmaal klaar. Tijdens deze workshop maak je kennis met zijn veelzijdigheid en ontdek je zowel simpele als complexe gerechten. Na een korte uitleg over de verschillende toestellen en hun werking, wakkeren we het vuur aan om een heerlijke menu te bereiden. Elk gerecht wordt op de Big Green Egg gerookt, gebakken of gebraden. Tussendoor genieten we van een fijne babbel en een heerlijk aperitiefje.

Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Je leert bbq kennen in al zijn facetten en haalt zo meer uit je Big Green Egg. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips of interessante weetjes kennen.

Na afloop van de workshop schuiven we onze benen onder tafel en genieten we samen van al de bereide lekkernijen. Je valt gegarandeerd als een baksteen voor de karakteristieke smaken van de Big Green Egg. Verslavend lekker!

“Eenmaal de karakteristieke smaken van de Big Green Egg geproefd, ben je gegarandeerd verkocht”

Chef Sven Bogaert


72 Euro / persoonSchrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Big Green Egg Tips & Tricks

Afgelopen zomer deelde onze chef enkele Big Green Egg tips en tricks op TV Oost. Ondek ze allemaal op ons Youtube kanaal!


Ontdek onze andere workshops

juni 2020
september 2020
Geen evenementen gevonden!

Email
Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties
Loading ...
Donklaan 255, 9290 Berlare