Workshop Big Green Egg

Big Green Egg

Van bakken en braden tot stoven, grillen en slow koken

Van voorgerecht tot hoofdgerecht, op de Big Green Egg maak je moeiteloos een volledig feestmaal klaar. Tijdens deze workshop maak je kennis met zijn veelzijdigheid en ontdek je zowel simpele als complexe gerechten. Na een korte uitleg over de verschillende toestellen en hun werking, wakkeren we het vuur aan om een heerlijke menu te bereiden. Elk gerecht wordt op de Big Green Egg gerookt, gebakken of gebraden. Tussendoor genieten we van een fijne babbel en een heerlijk aperitiefje.

Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Je leert bbq kennen in al zijn facetten en haalt zo meer uit je Big Green Egg. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips of interessante weetjes kennen.

Na afloop van de workshop schuiven we onze benen onder tafel en genieten we samen van al de bereide lekkernijen. Je valt gegarandeerd als een baksteen voor de karakteristieke smaken van de Big Green Egg. Verslavend lekker!

Steeds inbegrepen in deze workshop

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van alle recepten en technieken die tijdens de workshop aan bod kwamen. Zo kan je ook thuis aan de slag!


Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!

Aperitief en water tijdens de workshop.


72 Euro / persoonBig Green Egg Tips & Tricks

Afgelopen zomer deelde onze chef enkele Big Green Egg tips en tricks op TV Oost. Ondek ze allemaal op ons Youtube kanaal!


Schrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Ontdek onze andere workshops

Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties

Donklaan 255, 9290 Berlare