Workshop Big Green Egg – maandag 16 september

Aan de slag met de koning van de buitenkeuken. Tijdens deze workshop bereiden we de onderstaande gerechten:

– Tartiflette – reblochon
– Tartaar gepofte en gerookte bieten – kruidensla
– Zeebaars in zoutkorst
– Hertenfilet – bloedworst – boerenkool – appel
– Uiensoep – toast gruyère
– Chocoladenoten taart

Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: No shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald.

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Uitverkocht!

Datum

sep 16 2024

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€100.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
BEKIJK MEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom