Workshop Tapas

Van patatas bravas tot pan con ajo

Niks zo gezellig dan heerlijke tapas delen met je vrienden. Tijdens deze workshop toveren we onze keuken om tot een hippe tapasbar en brengen we de zuiderse zon naar ons kookatelier. We bereiden klassiekers, maar ook heel wat hedendaagse varianten. Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe recepten, verrassende ingrediënten of interessante weetjes kennen.

Na de workshop dekken we onze tafel en genieten we samen van de bereide lekkernijen. De reflectie van de warme avondzon op het Donkmeer maakt deze avond extra gezellig!


Steeds inbegrepen in deze workshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoonSchrijf je in voor deze workshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Ontdek onze andere instapworkshops

juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!