Workshop back to basics

Op grootmoeders wijze

Scoor met de beste Vlaamse klassiekers

Gentse waterzooi, zelfgemaakte garnaalkroketjes of chocolademousse, echte klassiekers blijven scoren aan de eettafel. Toch houden velen hun beste recepten geheim en blijft het gissen naar de manier waarop grootmoeder ze bereidde. Tijdens deze kookworkshop klapt onze chef uit de biecht en deelt hij al zijn keukengeheimen met jullie. Maar shht, niet doorvertellen he!

Na afloop van het kokerellen proeven we samen van onze bereidingen. Met elkaar genieten van het eindresultaat maakt het kookplezier helemaal compleet! 


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoonSchrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Ontdek onze andere instapworkshops

september 2024
Geen evenementen gevonden!