Workshop Asperges

Asperges

Koningin der lentegroenten

Asperges doen het hart van menig (hobby)kok sneller slaan. Op z’n Vlaams, in een slaatje of in een heerlijke soep, in de lente staan er steevast asperges op het menu. Maar deze lentegroente vraagt de juiste bereiding. Hoe schil je ze nu best? Hoe kan je ze het best bewaren? En wat is de ideale gaartijd? Onze chef deelt zijn beste tips en tricks met jullie! 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met witte asperges, maar ook de groene en paarse varianten komen aan bod. Laat je inspireren door de verrassende smakencombinaties en kooktechnieken van onze chef en tover binnenkort asperges op verschillende wijzen op je bord.  Van klassiekers tot gedurfde recepten op de Big Green Egg, deze asperge workshop wordt beloofd een plezier voor de smaakpapillen.

Na al het harde labeur in de keuken nemen we de tijd om samen te genieten van de bereide gerechten. Dit doen we aan onze lange tafel of op ons zonovergoten terras, met een heerlijk glaasje wijn. Een gezellige avond voor echte foodies dus!


Steeds inbegrepen

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


105 euro / persoonSchrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.

Ontdek onze andere workshops

april 2024
mei 2024
juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!