Vietnamees koken

Meer dan alleen rijst.

De Vietnamese keuken is er eentje van ontelbare smaken en ongekende gezelligheid. Hun immer oprechte gastvrijheid en het gebruik van onbewerkte basisingrediënten maakt deze keuken niet alleen onweerstaanbaar, maar ook uiterst gezond.

Als een van de grootste rijstproducenten wereldwijd, is Vietnam uiteraard verknocht aan z’n nationale trots. Van de klassieke korrel tot rijstpapier en -noedels, de toepassingen zijn legio. Ook citroengras, munt, koriander en vissaus staan bijna standaard op hun ingrediëntenlijst. Verwacht je tijdens deze workshop aan enkele typische gerechten als Pho en Goi Cuon, maar laat je ook verrassen door het onbekende.

Deze kookworkshop neemt je van noord tot zuid mee op smaakroute door Vietnam. Na het koken plaatsen we alle bereidingen op onze extra lange tafel om, net als in Vietnam, alle gerechten samen te delen. Kortom, alles wat de Vietnamese keuken zo bijzonder maakt, komt samen in deze workshop.


Steeds inbegrepen in de workshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

90 euro / persoonSchrijf in voor de workshop Vietnamees koken

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Bekijk al onze ingeplande evenementen

juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!