Privé workshops

Welkom in het smaakparadijs

De perfecte groepsactiviteit voor foodies en levensgenieters

Genieten van lekker eten zit in onze cultuur en in onze genen. Samen genieten en beleven op culinair vlak, verbindt en maakt gelukkig. Daarom zijn onze workshops de perfecte activiteit voor teambuildings, vrijgezellen of gewoon voor een fijne avond samen.

Bij Lagom kan je jouw eigen privé workshop organiseren van 10 tot 14 personen (meer is mogelijk indien combinatie met andere activiteit). Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Trommel je vrienden, familie of collega’s op, kies een workshop uit en vraag mogelijke data aan!

Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo’n drie uur. Na het kokerellen genieten we samen van de bereide gerechten. We gaan voor een volle, grote tafel en plezier van begin tot eind!

Koken verbindt mensen op een heel speciale en mooie manier

Chef Sven Bogaert

Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe events

Maximum één mailtje per maand in je mailbox, da’s beloofd!