Workshop Thermomix

De ideale partner voor in je keuken

Iedereen houdt ervan om lekkere en gezonde maaltijden te bereiden. Soms geniet je ervan om lang en uitgebreid te koken, soms verwacht je een lekkere maaltijd in enkele minuten. In beide gevallen is de Thermomix de ideale partner in de keuken.

Tijdens deze workshop maar je kennis met de Thermomix en leer je deze efficiënt inzetten. Dankzij onze tips en tricks haal je meer uit je toestel en bereid je gezonde gerechten in een handomdraai. Na een uitgebreide uitleg over het toestel gaan we samen aan de slag en bereiden we enkele heerlijke gerechten met de keukenrobot. We sluiten de workshop af met een proeverij van onze eigen bereidingen. Een gezelige bedoening voor echte foodies dus!


Wat mag je verwachten van deze workshop?

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoonSchrijf je in voor deze workshop

Deze kookworkshop staat momenteel niet ingepland.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Ontdek onze andere instapworkshops

juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!