Workshop Thermomix

Iedereen houdt ervan om lekkere en gezonde maaltijden te bereiden. Soms geniet je ervan om lang en uitgebreid te koken, soms verwacht je een lekkere maaltijd in enkele minuten. In beide gevallen is de Thermomix de ideale partner in de keuken.

Tijdens deze workshop maar je kennis met de Thermomix en leer je deze efficiënt inzetten. Dankzij onze tips en tricks haal je meer uit je toestel en bereid je gezonde gerechten in een handomdraai. Na een uitgebreide uitleg over het toestel gaan we samen aan de slag en bereiden we enkele heerlijke gerechten met de keukenrobot. We sluiten de workshop af met een proeverij van onze eigen bereidingen. Een gezelige bedoening voor echte foodies dus!

72 Euro / persoon

Steeds inbegrepen in deze workshop

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van alle recepten en technieken die tijdens de workshop aan bod kwamen. Zo kan je ook thuis aan de slag!


Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!

Aperitief en water tijdens de workshop.Geen evenementen gevonden!

Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties

Donklaan 255, 9290 Berlare