Workshop Franse Klassiekers

De Franse keuken

Als God in Frankrijk

De Franse keuken is internationaal gegeerd en wordt nog steeds gezien als dé basiskeuken. Van coq au vin tot bouillabaisse, geen keuken is zo verfijnd en rijk van smaak als die van de Fransen. Haal je Franse vocabulaire alvast uit de kast en kom mee kokerellen in ons kookatelier.

Tijdens deze workshop wanen we ons in La Douce France en bereiden we verschillende Franse klassiekers. Onze chef leert je de kneepjes van het vak en deelt zijn beste Franse recepten.

Na de workshop steken we onze benen onder tafel en proeven we alle bereide gerechten. Met het prachtige uitzicht, het lekkere eten en het goede gezelschap voel je jou meteen als God in Frankrijk. Nog een meevaller: geen enkele wereldkeuken matcht beter met een goed glas wijn. Santé! 


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


100 euro / persoonSchrijf je in voor de workshop Franse klassiekers

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Ontdek onze andere kookworkshops

september 2024
Geen evenementen gevonden!