Scandinavisch koken

Het beste van het noorden

Puur en eenvoudig koken

De Scandinavische keuken heeft zich de afgelopen jaren wereldwijd op de kaart gezet en kan dus niet ontbreken in ons aanbod. Tijdens deze workshop wanen we ons in het culinaire Noorden en maken we kennis met deze pure en eenvoudige keuken. We gaan aan de slag met typisch Zweedse, Noorse, Finse en Deense ingrediënten zoals zalm, forel en verschillende bessen.

Na de workshop dekken we de tafel om samen te genieten van onze bereidingen. Zo leer je niet alleen nieuwe smaken en recepten kennen, maar maak je ook kennis met de andere deelnemers. Eén ding is zeker, deze avond wordt een waar genoegen voor de smaakpapillen!


Steeds inbegrepen in de workshop Scandinavisch koken

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoon


Schrijf je in voor deze workshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Ontdek onze andere instapworkshops

september 2024
Geen evenementen gevonden!