Workshop koken met bier

Fier op ons bier

Ode aan onze Belgische trots

Tijdens deze workshops gaan we aan de slag met onze Belgische trots en bereiden we samen verschillende gerechten met bier. Van aperitief tot dessert, elk gerecht krijgt een unieke biertoets. Er komen zowel klassiekers als hedendaagse gerechten aan bod waardoor iedereen ongetwijfeld nieuwe recepten en technieken leert kennen.

Na de workshop schuiven we de benen onder tafel om te genieten van onze eigen bereidingen, vergezeld van enkele heerlijke bieren. Zo schaven we niet alleen onze kookkunsten bij, maar leren we ook nieuwe smaken én elkaar kennen. Eén ding is zeker; dit wordt een gezellige en ontspannende avond!


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


100 euro / persoonSchrijf je in voor de workshop koken met bier

Deze workshop staat momenteel niet ingepland. Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe events!


Ontdek onze andere instapworkshops

september 2024
Geen evenementen gevonden!