Workshop koken met wild

Koken met wild

Voor ieder wat wil(d)s

De herfst is niet alleen één van de kleurrijkste periodes van het jaar, maar ook één van de smaakvolste. Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met de pure en heerlijke ingrediënten die de herfst te bieden heeft en genieten we van hun karakteristieke smaken en geuren. In de hoofdrol staan verschillende soorten wild, maar ook paddenstoelen en andere herfstgroenten zijn niet weg te denken. Deze workshop biedt ongetwijfeld voor elk wat wil(d)s!

Nog nooit wild bereid of juist een rot in het vak? Met de deskundige hulp van onze chef leert iedereen ongetwijfeld bij. Met zijn tips en keukengeheimen tover je binnenkort het beste van de herfst op je bord!

Na het kokerellen dekken we de tafel voor een heerlijk herfstdiner. We maken het extra gezellig en dresseren de bereide gerechten als echte kunstwerkjes. Samen genieten van de bereide lekkernijen met een fijne babbel, maakt deze avond helemaal af!


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


110 euro / persoonSchrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.

Ontdek onze andere workshops

mei 2024
juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!