Workshop Koken Met Wild

Koken met wild

Voor ieder wat wil(d)s

De herfst is niet alleen één van de kleurrijkste periodes van het jaar, maar ook één van de smaakvolste. Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met de pure en heerlijke ingrediënten die de herfst te bieden heeft en genieten we van hun karakteristieke smaken en geuren. In de hoofdrol staan verschillende soorten wild, maar ook paddenstoelen en andere herfstgroenten zijn niet weg te denken. Deze workshop biedt ongetwijfeld voor elk wat wil(d)s!

Nog nooit wild bereid of juist een rot in het vak? Met de deskundige hulp van onze chef leert iedereen ongetwijfeld bij. Met zijn tips en keukengeheimen tover je binnenkort het beste van de herfst op je bord!

Na het kokkerellen dekken we de tafel voor een heerlijk herfstdiner. We maken het extra gezellig en dresseren de bereide gerechten als echte kunstwerkjes. Samen genieten van de bereide lekkernijen met een fijne babbel, maakt deze avond helemaal af!

Steeds inbegrepen in deze workshop

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van alle recepten en technieken die tijdens de workshop aan bod kwamen. Zo kan je ook thuis aan de slag!


Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!

Aperitief en water tijdens de workshop.


75 Euro / persoonSchrijf je in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Ontdek onze andere workshops

Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties

Donklaan 255, 9290 Berlare