De Thaise keuken
Het ontdekken waard
Of je nu door de Thaise jungle trekt, ronddwaalt in de drukke straten van Bangkok of kuiert op de parelwitte stranden van Hua Hin, lekker eten is nooit ver weg in Thailand. Van zuur en zoet tot zout en bitter, in Thailand weten ze wat combineren is.
Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met typische ingrediënten uit de Thaise keuken. Naast gember, citroengras, limoen en kurkuma, kunnen ook echte “hate it or love it-kruiden” als koriander en chilli niet ontbreken. Laat je meeslepen door de subtiele smaken van de Thaise keuken en leer smaken combineren als een echte Thaise masterchef. Er geldt slechts één gouden regel in de deze keuken: er moet pit in zitten.
Na het kokerellen genieten we samen van de verschillende bereidingen aan onze lange eettafel. Niks zo gezellig als bijbabbelen met een goed glas wijn en lekker eten, toch?
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon