Workshop Streetfood

Wereldgerechten uit het vuistje

In wereldsteden als Londen, Bangkok, New York en Hongkong bestaan ze al jaren: gezellige eetstalletjes waar je een waaier aan hapklare wereldgerechten – oftewel streetfood – kan kopen. Tijdens deze workshop toveren we ons kookatelier om tot een hip streetfoodfestival en wanen we ons in een bruisende stad of wijk. Elke workshop is een culinaire ontdekkingstocht en geen enkele workshop is dezelfde.

Na het bereiden van de verschillende gerechtjes worden onze smaakpapillen beloond en genieten we samen van onze eigen creaties.


Steeds inbegrepen in deze kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoonSchrijf je in voor deze workshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.

Ontdek onze andere instapworkshops

juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!