Workshop Japans Koken

Big in Japan

Japan, waar de gerechten puur en de smaken geweldig zijn. 

Tijdens deze kookworkshop zakken we af naar het land van de rijzende zon en maken we kennis met het beste van de Japanse keuken. Van ramen tot sushi en gyoza, deze culinaire ontdekkingsreis kent geen grenzen. Een niet te missen ervaring dus!

We starten deze kookworkshop met een korte introductie over typisch Japanse ingredi├źnten en kooktechnieken. Van lotuswortel tot teppanyaki, na deze kookworkshop heeft de Japanse keuken geen geheimen meer voor jou. Van zodra opgewarmd, gaan we samen aan de slag en bereiden we enkele heerlijke gerechten in onze open keuken. We ronden de avond af met een gezellig diner aan onze lange tafel. Plezier en gezelligheid verzekerd. Konbanwa!


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


72 euro / persoonSchrijf in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Japanse pizza op de Big Green Egg

Ontdek onze andere workshops

september 2020
oktober 2020
Geen evenementen gevonden!

Email
Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties
Loading ...
Donklaan 255, 9290 Berlare