Workshop Japans Koken

Big in Japan

Japan, waar de gerechten puur en de smaken geweldig zijn. 

Tijdens deze kookworkshop zakken we af naar het land van de rijzende zon en maken we kennis met het beste van de Japanse keuken. Van ramen tot sushi en gyoza, deze culinaire ontdekkingsreis kent geen grenzen. Een niet te missen ervaring dus!

We starten deze kookworkshop met een korte introductie over typisch Japanse ingrediënten en kooktechnieken. Van lotuswortel tot teppanyaki, na deze kookworkshop heeft de Japanse keuken geen geheimen meer voor jou. Van zodra opgewarmd, gaan we samen aan de slag en bereiden we enkele heerlijke gerechten in onze open keuken. We ronden de avond af met een gezellig diner aan onze lange tafel. Plezier en gezelligheid verzekerd. Konbanwa!

Steeds inbegrepen in deze workshop

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van alle recepten en technieken die tijdens de workshop aan bod kwamen. Zo kan je ook thuis aan de slag!


Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!

Aperitief en water tijdens de workshop.


72 euro / persoonSchrijf in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Ontdek onze andere workshops

Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties

Donklaan 255, 9290 Berlare