Workshop Japans Koken

Big in Japan

Japan, waar de gerechten puur en de smaken geweldig zijn. 

Tijdens deze kookworkshop zakken we af naar het land van de rijzende zon en maken we kennis met het beste van de Japanse keuken. Van ramen tot sushi en gyoza, deze culinaire ontdekkingsreis kent geen grenzen. Een niet te missen ervaring dus!

We starten deze kookworkshop met een korte introductie over typisch Japanse ingrediënten en kooktechnieken. Van lotuswortel tot teppanyaki, na deze kookworkshop heeft de Japanse keuken geen geheimen meer voor jou. Van zodra opgewarmd, gaan we samen aan de slag en bereiden we enkele heerlijke gerechten in onze open keuken. We ronden de avond af met een gezellig diner aan onze lange tafel. Plezier en gezelligheid verzekerd. Konbanwa!


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


100 euro / persoonSchrijf in voor deze kookworkshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Online workshop – Japanse pizza op de Big Green Egg


Ontdek onze andere workshops

mei 2024
juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!