Big Green Egg Shop

Dé barbecue voor echte foodfreaks

Je hoeft maar één Big Green Egg gerechtje te proeven om als een baksteen voor de ongeëvenaarde smaken en geuren van deze barbecue te vallen. Door zijn uniek temperatuurbereik (70°-350°C) kan je niet alleen grillen en bakken op de Big Green Egg, maar ook koken, stoven, roken en slow koken. De gebruiksmogelijkheden zijn ein-de-loos!

Grillen, roken, bakken, low & slow

Met de Big Green Egg haal je niet zomaar een barbecue in huis, maar een hele buitenkeuken. De vraag is dus niet of je een Big Green Egg wil, maar welk model en welke toebehoren het beste bij je passen. Als erkende Big Green Egg dealer en fervente Big Green Egg gebruiker heeft onze chef alle expertise in huis om je hierbij te helpen!   

Maak kennis met de Big Green Egg familie

Van mini tot 2 maal XL, er is een Big Green Egg voor elke tuin, balkon of terras.

Bekijk ze allemaal

Maak je buitenkeuken compleet

Geef je Big Green Egg een mooi plekje op je terras, patio of balkon met één van onze Big Green Egg onderstellen of tafels. Hallo extra werkruimte!

Bekijk alle Big Green Egg onderstellen en tafels

Een accessoire voor elke situatie en gelegenheid

De Big Green Egg familie gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Bekijk alle accessoires en toebehoren

Twijfels? Kom het zelf eens uitproberen

Nog in dubio om een Big Green Egg aan te kopen? Geen idee welk model het beste bij je past? Kom het zelf ontdekken tijdens één van onze workshops.

Bekijk onze Big Green Egg workshops

Haal het beste uit je Big Green Egg

Brood bakken, vlees roken of heerlijk grillen, je kan het allemaal met je Big Green Egg. Haal het beste uit je Egg en laat je inspireren door onze chef tijdens een van onze workshops. Een voorsmaakje? Check ons YouTube-kanaal voor tal van workshopvideo’s.

Verras met een waardebon van Lagom

Geef eens een (kook)workshop, diner of kookles cadeau!

Koop een digitale waardebon