Shop

Je hoeft maar één Big Green Egg gerechtje te proeven om als een baksteen voor de ongeëvenaarde smaken en geuren te vallen. Door zijn uniek temperatuurbereik (70°-350°C) kan je niet alleen grillen en bakken op de Big Green Egg, maar ook koken, stoven, roken en slow koken. De gebruiksmogelijkheden zijn ein-de-loos!

De vraag is dus niet of je een Big Green Egg wil, maar welk model en welke toebehoren het beste bij je passen. Als erkende Big Green Egg dealer en fervente Big Green Egg gebruiker heeft onze chef alle expertise in huis om je hierbij te helpen!   

 

Nog niet overtuigd? Onze chef gebruikt zijn Big Green Egg dagelijks en deelt zijn ervaring met veel plezier en overtuiging. Schrijf je in voor zijn workshop Big Green Egg en ontdek de verschillende modellen in al hun facetten. Je krijgt er niet alleen uitleg, maar leert de toestellen ook zelf gebruiken. De ideale kennismaking met de Big Green Egg familie dus!

Model te groot voor je wagen? Wij komen de Big Green Egg met plezier bij je thuis installeren!

Nog geen ervaring met een Big Green Egg? Bij Lagom ontvang je een gratis workshop “Big Green Egg” bij je aankoop. Tijdens deze workshop deelt onze chef al zijn tips en tricks om nog meer uit je toestel te halen. Ontdek ons aanbod en neem gerust contact op voor meer informatie!

Email
Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties
Loading ...
Donklaan 255, 9290 Berlare