Perzisch koken

Mag het eens iets anders zijn?

Eten betekent veel in de Iraanse cultuur, en dat merk je. Bovendien heeft elke streek zijn eigen specialiteiten, wat voor een heel divers lijstje ‘klassiekers’ zorgt. Van grote stoofschotels met groenten en noten tot rijstgerechten vol vruchten, met een Perzisch gerecht wordt elke ziel aan je eettafel van zijn sokken geblazen.

Nog opmerkelijk: in Iran doen ze niet aan voorgerechten. Ze gaan straight to main course, mét heel wat bijgerechtjes welteverstaan. Verwacht je dus aan een extra knapperige salade of een bordje rijst met gouden korst, om te delen met je tafelgenoten uiteraard.

Na het koken nemen we allen plaats aan onze extra lange tafel om te genieten van onze bereidingen. Kortom, het wordt een mooie avond vol goeste en plezierige dingen.

Steeds inbegrepen in de workshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoonSchrijf in voor deze workshop

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Bekijk al onze ingeplande evenementen

september 2024
Geen evenementen gevonden!