Workshop koken met wild lagoon berlare

Workshop koken met wild – maandag 20 november

Tijdens deze workshop toveren we de herfst op ons bord en bereiden we de volgende gerechten:

Mousse van kwartel – pruimencompote – notenbrood

Wildpaté – chutney van vijgen – uienconfituur

Gerookte eendenborst – sinaasappel – slaatje – gekarameliseerde appel

Wildconsommé – brunoise van groenten

Stoofpotje van everzwijn – bosbessen – wintergroentjes

Gestoofde peertjes – vanille – warme chocolade – geroosterde amanderschilfers

Bekijk ook onze andere workshops

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Inschrijven

Workshop koken met wild
Beschikbaar Tickets: 6
Het Workshop koken met wild ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

nov 20 2023

Tijd

18:30 - 22:00

Kostprijs

€100.00

Locatie

Kookatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
BEKIJK MEER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kook- en wijnatelier Lagom