Workshop koken met wild lagoon berlare

Workshop koken met wild – maandag 20 november

Tijdens deze workshop toveren we de herfst op ons bord en bereiden we de volgende gerechten:

Mousse van kwartel – pruimencompote – notenbrood

Wildpaté – chutney van vijgen – uienconfituur

Gerookte eendenborst – sinaasappel – slaatje – gekarameliseerde appel

Wildconsommé – brunoise van groenten

Stoofpotje van everzwijn – bosbessen – wintergroentjes

Gestoofde peertjes – vanille – warme chocolade – geroosterde amanderschilfers

Bekijk ook onze andere workshops

Uitverkocht!

Datum

nov 20 2023
Verlopen!

Tijd

18:30 - 22:00

Kostprijs

€100.00

Locatie

Kookatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom