Workshop Bierpairing – 28/11

Tijdens deze workshop zorgt onze biersommelier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende samenstellingen en brouwprocessen, terwijl onze chef enkele heerlijke gerechtjes bereidt in onze open keuken. Onder hun deskundige leiding leer je de juiste bieren kiezen bij gerechten. Bierparing van de bovenste plank dus!

Everzwijn

Paté – capellini – veenbessen – hazelnoten – rode ui – affila cress

Dorade royal

Pompoencrème – augurk – pijpajuin – schuim karnemelk

Fazant

Knolselder – appel – mini witloof – girollen – pastinaakchips

Camembert

Gebakken – crumble peperkoek – tomaten confituur – mosterdkruid – gel doyenne peer

 

Onder leiding van Karl Van Malderen (BAPAS)

Datum

nov 28 2019
Verlopen!

Tijd

18:30 - 23:30

Kostprijs

€57.00

Locatie

Kookatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom