Ingeplande evenementen
april 2025
10
april
donderdag
Workshop Libanese wijnen proeven met diner – donderdag 10 april
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:00
15
april
dinsdag
29
april
dinsdag
Workshop Big Green Egg goes Japan – dinsdag 29 april
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
mei 2025
13
mei
dinsdag
Workshop Thaïse Klassiekers – dinsdag 13 mei
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
26
mei
maandag
Workshop Dim Sum – maandag 26 mei
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
juni 2025
03
juni
dinsdag
Workshop natuurwijnen proeven met diner – dinsdag 3 juni
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:00
16
juni
maandag
Workshop Big Green Egg ‘heerlijk zomeren’ – dinsdag 16 juni
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
30
juni
maandag
Workshop pizza – maandag 30 juni
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
augustus 2025
22
augustus
vrijdag
Summer dinner at the lake – vrijdag 22 augustus
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
19:00 - 22:00
23
augustus
zaterdag
Summer dinner at the lake – zaterdag 23 augustus
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
19:00
24
augustus
zondag
Summer dinner at the lake – zondag 24 augustus
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
12:00
september 2025
08
september
maandag
Workshop Bier en fingerfood – maandag 8 september
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
23
september
dinsdag
Workshop Big Green Egg ‘La bella Italia’ – dinsdag 23 september
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
oktober 2025
07
oktober
dinsdag
Workshop pasta – dinsdag 7 oktober
Kook- en wijnatelier Lagom | Donklaan 55, 9290 Berlare
18:30 - 22:30
Geen evenementen gevonden!
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe events
Maximum één mailtje per maand in je mailbox, da’s beloofd!
Niks brengt mensen dichter bij elkaar dan lekker eten
– Chef Sven Bogaert