Dinner at the Lake – Valentijn – 14/02
Kom samen met je geliefde genieten van een heerlijke avond in ons kookatelier. Babbel gezellig bij terwijl je onze chef de verschillende culinaire creaties ziet bereiden in onze open keuken.
Het samenspel van heerlijk eten, goed gezelschap en het betoverend uitzicht zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond.
Hapjes
Zeeuwse oester – zeewierbouillon – gel van gebrande ui – citrus
Shiitake balls
Gerookte paling – gelakt – sinaasappelgelei – jonge prei
Zeebaars
Ceviche lavas – bleekseldermerengue – citrusgel – ingelegde koolraap
Tortellini
Amandel – parmezaansaus – basilicumcrème – limoen
Kabeljauw
Bieslookcrème – bouillabaisse – zuurdesemkruimels – duizendblad
Lam
Gerookt op dennentakken – chanterellen – zoete aardappel – mini aubergine – knolselder
Hazelnoot
Yoghurt – passievrucht – crumble – gebrande merengue – ice tea groene thee
Menu: 80 euro per persoon
Aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd: 35 euro per persoon