Dinner at the Lake – Valentijn – 14/02

Kom samen met je geliefde genieten van een heerlijke avond in ons kookatelier. Babbel gezellig bij terwijl je onze chef de verschillende culinaire creaties ziet bereiden in onze open keuken.

Het samenspel van heerlijk eten, goed gezelschap en het betoverend uitzicht zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond.

Hapjes
Zeeuwse oester – zeewierbouillon – gel van gebrande ui – citrus
Shiitake balls
Gerookte paling – gelakt – sinaasappelgelei – jonge prei
 
Zeebaars
Ceviche lavas – bleekseldermerengue – citrusgel – ingelegde koolraap

Tortellini
Amandel – parmezaansaus – basilicumcrème – limoen

Kabeljauw
Bieslookcrème – bouillabaisse – zuurdesemkruimels – duizendblad

Lam
Gerookt op dennentakken – chanterellen – zoete aardappel – mini aubergine – knolselder

Hazelnoot
Yoghurt – passievrucht – crumble – gebrande merengue – ice tea groene thee

 

Menu: 80 euro per persoon

Aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd: 35 euro per persoon

Uitverkocht!

Datum

feb 14 2020
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:30

Kostprijs

€80.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
Kook- en wijnatelier Lagom