Thais weekend

Op culinaire wereldreis (12 – 13 – 14 maart)

Niet-essentiële reizen zijn dan wel verboden, menig levensgenieter barst van de wanderlust. De drang om te reizen wordt alsmaar groter en echte bon vivants blijven op hun honger zitten. Wel, dat is dan buiten onze keuken gerekend. Kom mee op culinaire ontdekkingsreis en haal een stukje wereldreis in huis met onze take away. Tijdens het weekend van 12, 13 en 14 maart trekken we naar Thailand, naar een keuken waar echt pit in zit.

Voorgerecht

Thaise kipsaté
met pindasaus (4 stuks)  (14 euro)

Soep

Tom Yum
Thaise soep met garnaal en citroengras  (10 euro per liter)

Salades

Yam nuea yang
Thaise salade met rundsvlees  (19,00 euro)
Som tam  
Thaise salade met  papaya , gedroogde garnaal, sperziebonen (17,00 euro)

Hoofgerechten

Massaman curry
met kip en gebakken rijst (20 euro)
Pad Thai
Thais gerecht in de wok met kip en noedels (19 euro)
Kreeft (800g – voor 2 personen)
Thaise bouillon – kokos – citroengras – koriander – groene curry (60 euro)

Plaats een bestelling

Bestellen kan via onze chat, mail of 0468 57 16 02.

Afhaling in ons kookatelier, Donklaan 55, 9290 Berlare: 
Vrijdag 12 maart :  tussen 17u00 en 20u30
Zaterdag 13 maart : tussen 17u00 en 20u30 
Zondag 14 maart : tussen 11u30 en 14u00 

Opgelet: bestel tijdig want beperkte capaciteit!


Haal heerlijke gerechten af op vrijdag en in het weekend

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je heerlijke gerechten komen afhalen in ons kookatelier. Onze chef voorziet elke week een nieuw menu.

Ontdek de afhaalmenu van deze week