Afhaalkaart vrijdag 30 april, zaterdag 1 mei en zondag 2 mei

Bestel, haal af en geniet!

Tapas – Ideaal bij een aperitiefje

Manchego kaas  (+/- 100 gr) –   8,50 €
Serrano lomo (+/- 100 gr) –  10,50 €
Pata negra duroc (+/- 100 gr) – 15,70 € 
Panchetta (+/- 100 gr)  – 10,50 € 
Chorizo extra (+/- 100 gr)  – 9,50 €
– telkens met gegrilde groenten

Soep

Aspergeroomsoep – met stukjes verse asperges  – 10,00 €

Voorgerechten

Kaaskroket  Oud-Bruggekaas –   4,00 € / stuk
Garnaalkroket grijze garnaal  –  6,00 € / stuk
Gerookte Noorse zalm – sjalot – citroen – toast –  15,00 €
Asperges – carpaccio – pompelmoes – gerookte paling – zuurdesembrood – parmezaan – 15,00 €

Pasta

Cappellini – romantomaten – ansjovis – platte peterselie – 19,00 €
Linguini – duroc – citroen – rucola – parmezaan – 19,00 € 

Hoofdgerechten

Asperges op Vlaamse wijze – 22,00 €
Asperges op Vlaamse wijze – gerookte zalm – 26,00 €
Goudbrasem – spitskool – gepofte kappertjes – bieslook – geprakte aardappel –  19,00 €
Parelhoen – crème van jonge wortel – bladspinazie – gebakken asperges – dragonsaus – 19,00 €

Klassiekers van bij ons

Varkenswangetjes – kriekenbier – peperkoek – verse frieten – slaatje – 18,00 €
Balletjes in tomatensaus – slaatje – handgesneden frieten – 17,00 €
Ribbetjes – gelakt – oosters – aardappel in de schil – 18,00 €

Wereldklassiekers

Bami goreng – gamba’s – jonge spinazie – eiermie – 19,00 €
Rendang – rundvlees – kokos – ode currypasta – gebakken rijst – 19,00 €

Palinggerechten

Paling in ’t groen – 29,00 €
Paling tomatensaus champignons – 29,00 €
Paling roomsaus – 29,00 €
Gebakken paling met verse tartaarsaus – 29,00 €
Paling op oosterse wijze – 29,00 €

Met handgesneden frietjes   

Nagerechten

Chocolademousse  –  6,00 € 
Huisbereid vanilleroomijs  1 L – 11,00 €
Kaasbordje 5 stukjes – vijgencompote – rozijnenbrioche  – 15,00 €
Chocolade – taartje – garnache – zeste sinaasappel – merengue – gel van frambozen  – 11,00 €

Afhaalmenu aan 39,00 euro

Asperges
carpaccio – pompelmoes – gerookte paling – zuurdesembrood – parmezaan
Goudbrasem
spitskool – gepofte kappertjes – bieslook – geprakte aardappel
OF
Parelhoen
crème van jonge wortel – bladspinazie – gebakken asperges – dragonsaus
Chocolade
taartje – ganache – zeste sinaasappel – meringue – gel frambozen

Er worden steeds broodjes voorzien bij de menu.

Apero

Fles champagne H. Abelé – 32,00 €
Fles Cava Valhondo – 12,00 €
Fles gin Arctic Wolf – 43,00 € 

Wijnen

Fles witte wijn : Prestige de Toulet (Frankrijk) – 9,00 €
Fles witte wijn : Cuvée C (Chardonnay – Frankrijk) – 12,00 €
Fles witte wijn : Caractère Unique ( 4 verschillende druiven, gerijpt op eiken vaten – Frankrijk) – 14,00 €
Fles rode wijn : Domaine Laborie (Merlot – Cabernet,  Frankrijk) – 9,00 €
Fles rode wijn : Terre di Arnissa (Primitivo – Italië) –  14,00 €
Fles rode wijn : Sierra Alta (Monastrell – Spanje) – 13,00 €

Plaats een bestelling

Bestellen kan via info@kookatelier-lagom.be, onze chatfunctie of 0468 57 16 02. Gelieve minimum 24u voor de afhaling te bestellen.

Om de reglementering rond de afhaling in Kookatelier Lagom (Donklaan 55, 9290 Berlare) te respecteren stellen we steeds een afhaalschema op. Zo kunnen we voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.
We voorzien de volgende afhaalmomenten: 

  • vrijdag: tussen 16u en 18u
  • zaterdag: tussen 16u en 18u 
  • zondag: tussen 11u en 13u

Contacteer ons gerust voor afwijkende afhaalmomenten en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Betaling kan met cash, via Payconiq, bankkaarten, (Berlare-) waardebon en consumptiecheques (Edenred en Sodexo).

Verras met een waardebon van Lagom

Geef eens een (kook)workshop, diner of kookles cadeau!

Koop een digitale waardebon