Oost-Slavisch koken

Onbekend en onbemind

De Oost-Slavische keuken staat bekend voor zijn gerechten die al eeuwenlang van generatie op generatie worden doorgegeven. Toch blijft deze keuken voor velen onbekend, maar na deze workshop zeker niet onbemind. We bereiden zowel klassiekers zoals blinis en pavlova, maar ook minder bekende gerechten. Zo leer je zeker nieuwigheden kennen en tover je binnenkort eens iets anders op tafel!

Na het kokkerellen genieten we samen van de bereide gerechten en sluiten we de avond af met een gezellige babbel. Geen tête-à-têtes dus, maar gezellig geroezemoes.


Steeds inbegrepen in de workshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoon



Schrijf in voor deze workshop

Deze workshop staat momenteel niet ingepland.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Bekijk al onze ingeplande evenementen

Geen evenementen gevonden!