Meer dan alleen design
Iedereen kent Scandinavisch design, maar wat met hun keuken? Ook die is het ontdekken waard, want de Scandinaviërs weten wat goed eten is. Hun pure en verse ingrediënten verrassen keer op keer. Van verse Noorse zalm tot wilde kruiden en voedzame bosvruchten, in het Noorden valt er heel wat lekkers te proeven.
Tijdens deze workshop maak je kennis met de Scandinavische keuken pur sang. Na het bereiden van de gerechten dekken we onze lange tafel voor een gezellig diner. Dé perfecte activiteit voor levensgenieters dus!
Menu
Bisschopswijn – braambessen – sinaas – rhum
Zweedse amandelkrans
Noorse aardappel – dumplings
Gravad lax zalm – gemarineerde groentjes – wasabimayonaise
Aardappel – gerookte – rozemarijn – gruyère ( bereiding op de Big Green Egg)
Köttbullar (Zweedse balletjes) – veenbessen – roomsaus
Brandnetelsoep – gekookte eieren
Panforte (traditioneel nagerecht met vruchten en noten)
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Gezelschap te klein voor een privé workshop? Schrijf in voor een instapworkshop!
Deze workshop staat momenteel niet ingepland. Bekijk hier alle ingeplande instapworkshops.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.