Mag het eens wat anders zijn?
De Oost-Slavische keuken is het resultaat van een rijke bodem en eeuwenoude tradities. Hun tarwe en granen zijn van topkwaliteit en dat smaak je. Geen wonder dat brood zo’n belangrijke rol speelt in hun gerechten dus.
Verwacht je aan een gezellige avond vol bekende en minder bekende Oost-Slavische gerechten. Je gaat eerst aan de slag met de tips en tricks van onze chef, om vervolgens samen te genieten van alle bereidingen.
Menu
Pelmeni – rundsgehakt – gekarameliseerde ajuin – azijnboter – platte peterselie
Blinis – zure room – zalmkaviaar – gerookte zalm
Borsjtsj
Okroshka – komkommer – radijs – sjalot – ham – dille
Zrazy – gepofte aardappel – eieren – sjalot – peterselie
Golubtsy – rijst – groene kool – groentjes – rund
Boekweit – rundsvlees – wortel – ajuin – verse kruiden
Pavlova – meringue – rode vruchten – vanille
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Gezelschap te klein voor een privé workshop? Schrijf in voor een instapworkshop!
Deze workshop staat momenteel niet ingepland. Bekijk hier alle ingeplande instapworkshops.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.