Het beste van de jacht
Van eend tot everzwijn en wild konijn, tijdens het jachtseizoen staat er beslist heerlijk wild op ons menu. Maar hoe maak je dit nu best klaar en waar moet je zeker op letten tijdens de bereiding? Tijdens deze privé workshop ga je samen met onze chef aan de slag met het beste dat de jacht te bieden heeft.
Beginners of een echte kenners? Onze chef past het niveau van de workshop helemaal aan op jullie groep. Zo ligt de lat niet te hoog en leert iedereen zeker iets bij.
Na het kokerellen dekken we de tafel voor een heerlijk herfstdiner. Samen genieten van de wildbereidingen, dat mag gewoon lekker op ‘t gemak.
Opgelet: deze workshop kan enkel aangevraagd worden tijdens het wildseizoen (oktober – januari)
Menu
Mousse van kwartel – pruimencompote – notenbrood
Wildpaté – chutney van vijgen – uienconfituur
Eendenborst (roken) – sinaasappel – slaatje – gekarameliseerde appel
Wildconsommé – brunoise van groenten
Stoofpotje everzwijn – bosbessen – wintergroentjes
Gestoofde peertjes – vanille – warme chocolade – geroosterde amandelschilfers
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
110 euro / persoon
Gezelschap te klein voor een privé workshop? Schrijf in voor een instapworkshop!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.