Aan de slag met onze Belgische trots
Bierliefhebbers pur sang of gewoon benieuwd om nieuwe smaken te ontdekken? Ga samen met je vrienden of familie aan de slag met verschillende bieren en bereid zowel klassiekers als verrassende gerechten. Onze chef begeleidt jullie doorheen het hele proces en helpt waar nodig.
Na de workshop schuiven we de benen onder tafel om te genieten van onze eigen bereidingen, vergezeld van enkele heerlijke bieren natuurlijk.
Menu
Rilette – konijn – oude geuze – gel geuzebier- Biersoep – cheddar – platte peterselie
Kabeljauw – jonge spinazie – zeebrugse garnalen – witbier
Varkenswangetjes – peperkoek – knolselder – raapjes – Gouden Carolus Classic
Sabayon bascolie – Hoeve ijs
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Aansluiten bij een andere groep? Schrijf je dan in voor een instapworkshop koken met bier
Deze workshop staat momenteel niet ingepland. Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe events!