Privé workshop koken met bier

Aan de slag met onze Belgische trots

Bierliefhebbers pur sang of gewoon benieuwd om nieuwe smaken te ontdekken? Ga samen met je vrienden of familie aan de slag met verschillende bieren en bereid zowel klassiekers als verrassende gerechten. Onze chef begeleidt jullie doorheen het hele proces en helpt waar nodig.

Na de workshop schuiven we de benen onder tafel om te genieten van onze eigen bereidingen, vergezeld van enkele heerlijke bieren natuurlijk.


Menu

Rilette – konijn – oude geuze – gel geuzebier- Biersoep – cheddar – platte peterselie
Kabeljauw – jonge spinazie – zeebrugse garnalen – witbier
Varkenswangetjes – peperkoek – knolselder – raapjes – Gouden Carolus Classic 
Sabayon bascolie – Hoeve ijs


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


100 euro / persoon



Aansluiten bij een andere groep? Schrijf je dan in voor een instapworkshop koken met bier

Deze workshop staat momenteel niet ingepland. Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe events!


Bekijk het volledige aanbod privé workshops


Ontdek onze andere instapworkshops

Geen evenementen gevonden!