Proef Japan
Op culinaire ontdekkingsreis met je gezelschap? Zak samen af naar het land van de rijzende zon en ontdek de pure smaken van de Japanse keuken.
We starten de workshop met een kort woordje uitleg en gaan vervolgens samen aan de slag. Na het harde werk dekken we de tafelen en genieten we samen van alle bereide gerechten. Want proeven is minstens even belangrijk als het klaarmaken zelf toch?
Menu’s
Kies een menu uit, trommel je vrienden of familie op en contacteer ons om een moment vast te leggen.
Menu 1
Tonkatsu (Ton = varken en katsu = kotelet)
Knapperige varkenskoteletjes met witte koolsalade en tonkatsusaus
Tatsuta – Age
Yakisoba
Misosoep
Yakitori
Takoyaki van octopus balletjes
Sashimi – nigiri – maki – uramaki
Menu 2
Sushi rijst
Sashimi – nigiri- maki – uramaki
Gyoza – japanse dumplings
Japanse ramensoep
Teriyaki
Unagi no kabayaki – gegrilde gemarineerde paling (Big Green Egg)
Okonomiyaki (hartige japanse pannenkoek)
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Liever geen privé workshop? Bekijk data voor onze instapworkshop Japans koken
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.