Italië op zijn best
Familia ante omnia (familie boven alles)
La familia, ze ligt de Italianen nauw aan het hart. Een workshop Italiaans koken mag dus absoluut niet ontbreken in onze lijst met privé workshops. Kom met (iedereen die aanvoelt als) je familie genieten van “la dolce vita”. Dat is samen aperitieven, kokerellen en het gewoon heerlijk rustig aan doen in ons kookatelier.
Na afloop van de workshop dineren we samen als een echte Italiaanse familia aan onze lange tafel. Eén ding staat vast, bij Lagom genieten we nooit met mate!
Menu’s
Maak je keuze uit een van de onderstaande menu’s en vraag een privé workshop aan.
Italiaans voor beginners
Panzanella – Focaccia
Pizza Napolitana (Big Green Egg)
Melanzane alla Parmigiana
Spaghetti alla carbonara
Osso bucco Milanese – gremolata
Zuccotto
Italiaans next level
De echte Negroni
Focaccia – gegrilde groenten – rucolasalade
Bruschetta – sardienen – tomaat – parmezaan – koriander
Verse pasta – basilicum – pesto
Risotto – zeevruchten – verse kruiden
Kalfslapje Milanese – pasta – tomatensaus
Ribollita (Toscaanse broodsoep)
Pasta
Cappellini – venusschelpen – kerstomaatjes – koriander
Cappellini van rode biet – Sint-Jacobsvrucht – pastinaak – schuim van moriellen
Ravioli – boschampignons – aardpeer
Gnocchi – ricotta – a l’arrabiata – parmezaan
Tortellini – spinazie – pijnboompitten – duroc – comté kaas
Ravioli – platte kaas – gedroogde vruchten – rozijnen – mangocoulis
Pizza en pasta
Verschillende soorten pizza, van calzone tot Oosterse pizza (ook veggie)
Verse pasta carbonara
Verse tagliatelli – kerstomaatjes – ricotta – pestp
Verse ravioli – tomaat – mozzarella – basilicum
Verse tortellini – 3 kazen – spinazie
Toscaans
Panzanella – focaccia
Ribollita (Toscaanse broodsoep)
Crostini al fegatini
Baccala alla livornese
Gamberi in salsa verde
Pici senesi al sugo d’anatra (dikke spaghetti met saus op basis van eend)
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Liever geen privé workshop? Bekijk data voor onze instapworkshop Italiaans koken
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.