Privé workshop Big Green Egg

Koning van de buitenkeuken

De barbecue der barbecues uittesten met familie, vrienden of collega’s? Dat kan tijdens onze workshop Big Green Egg! Samen met onze chef leer je de kneepjes van het vak en pak je binnenkort uit met de meest verrassende barbecuegerechten. Bovendien zijn zowel beginnende als ervaren Big Green Egg fans welkom, iedereen steekt beslist iets op tijdens deze workshop.

Met deze workshop sla je de bal nooit mis want wie houdt er nu niet van barbecueën langs een prachtig meer? En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijk tafelen achteraf gehad…

“Nieuwe gerechten uittesten op de Big Green Egg is een van mijn favoriete bezigheden. Van aperitief tot dessert, van zomer tot winter, er gaat geen week voorbij zonder het vuur van mijn Big Green Egg’s aan te wakkeren”

Chef Sven Bogaert

Menu’s

Maak je keuze en vraag één van de onderstaande Big Green Egg workshops aan.

Menu 1 – Big Green Egg goes Japan

Yakitori – terriyakisaus
Japanse hot pot – zeevruchten – groenten
Oyakondon – gebakken rijst
Gyoza – garnaal – soja

Extra

We proeven een stukje wagyu en misobrood en degusteren sake

Tijdens deze workshop leer je

Verse terriyakisaus maken
Verse gyoza maken van deeg tot vulling, inclusief het vouwen
Rijst klaarmaken op de Big Green Egg
Heel wat Big Green Egg technieken:  stomen, grillen en bakken

Menu 2 – Heerlijk zomeren

Op cederhout gerookte steak tartaar
Mosselen à la Big Green Egg
Spring rolls – gambas – groene asperges
Stifado van gerookte vis

Tijdens deze workshop leer je

Verse vis reinigen
Roken en wokken op de Big Green Egg

Menu 3 – La bella Italia

Risotto – gegrilde groenten
De perfecte pizza
Osso bucco –  seizoengroentjes
Pasta vongole

Extra

Proeven van Italiaans amandelbrood, gebakken op de Big Green Egg
Deeg mee te nemen naar huis, zo bak je ook thuis overheerlijke pizza

Tijdens deze workshop leer je

Het perfecte pizzadeeg bereiden
Verse pasta maken
Grillen, wokken en bakken op De Big Green Egg

Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

100 euro / persoon



Liever geen privé workshop? Bekijk data voor onze instapworkshop Big Green Egg

Geen evenementen gevonden!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.


Bekijk alle privé workshops in ons gamma

Ontdek onze andere instapworkshops

april 2025
mei 2025
juni 2025
augustus 2025
september 2025
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Liever een voorstel op maat?

Vraag een op maat uitgewerkte privé workshop