Koning van de buitenkeuken
De barbecue der barbecues uittesten met familie, vrienden of collega’s? Dat kan tijdens onze workshop Big Green Egg! Samen met onze chef leer je de kneepjes van het vak en pak je binnenkort uit met de meest verrassende barbecuegerechten. Bovendien zijn zowel beginnende als ervaren Big Green Egg fans welkom, iedereen steekt beslist iets op tijdens deze workshop.
Met deze workshop sla je de bal nooit mis want wie houdt er nu niet van barbecueën langs een prachtig meer? En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijk tafelen achteraf gehad…
“Nieuwe gerechten uittesten op de Big Green Egg is een van mijn favoriete bezigheden. Van aperitief tot dessert, van zomer tot winter, er gaat geen week voorbij zonder het vuur van mijn Big Green Egg’s aan te wakkeren”
Chef Sven Bogaert
Menu’s
Maak je keuze en vraag één van de onderstaande Big Green Egg workshops aan.
Menu 1 – Big Green Egg goes Japan
Yakitori – terriyakisaus
Japanse hot pot – zeevruchten – groenten
Oyakondon – gebakken rijst
Gyoza – garnaal – soja
Extra
We proeven een stukje wagyu en misobrood en degusteren sake
Tijdens deze workshop leer je
Verse terriyakisaus maken
Verse gyoza maken van deeg tot vulling, inclusief het vouwen
Rijst klaarmaken op de Big Green Egg
Heel wat Big Green Egg technieken: stomen, grillen en bakken
Menu 2 – Heerlijk zomeren
Op cederhout gerookte steak tartaar
Mosselen à la Big Green Egg
Spring rolls – gambas – groene asperges
Stifado van gerookte vis
Tijdens deze workshop leer je
Verse vis reinigen
Roken en wokken op de Big Green Egg
Menu 3 – La bella Italia
Risotto – gegrilde groenten
De perfecte pizza
Osso bucco – seizoengroentjes
Pasta vongole
Extra
Proeven van Italiaans amandelbrood, gebakken op de Big Green Egg
Deeg mee te nemen naar huis, zo bak je ook thuis overheerlijke pizza
Tijdens deze workshop leer je
Het perfecte pizzadeeg bereiden
Verse pasta maken
Grillen, wokken en bakken op De Big Green Egg
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Liever geen privé workshop? Bekijk data voor onze instapworkshop Big Green Egg
Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 BerlareWorkshop Big Green Egg goes Japan – dinsdag 29 april Uitverkocht
Onze chef keerde helemaal geïnspireerd terug van een culinaire ...
Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 BerlareWorkshop Big Green Egg ‘heerlijk zomeren’ – dinsdag 17 juni Uitverkocht
Oh, de zomer... Geen beter seizoen om het vuur ...
Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 BerlareWorkshop pizza – maandag 30 juni Uitverkocht
De beste pizza van la mamma, bereid op de ...
Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 BerlareWorkshop Big Green Egg ‘La bella Italia’ – dinsdag 23 september
Het beste van la mamma De Italiaanse keuken is er ...
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.