Workshop Thaïs koken

De Thaïse keuken

Het ontdekken waard

Of je nu door de Thaïse jungle trekt, ronddwaalt in de drukke straten van Bangkok of kuiert op de parelwitte stranden van Hua Hin, lekker eten is nooit ver weg in Thailand. Van zuur en zoet tot zout en bitter, in Thailand weten ze wat combineren is. 

Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met typische ingrediënten uit de Thaïse keuken. Naast gember, citroengras, limoen en kurkuma, kunnen ook echte “hate it or love it-kruiden” als koriander en chilli niet ontbreken. Laat je meeslepen door de subtiele smaken van de Thaïse keuken en leer smaken combineren als een echte Thaïse masterchef. Er geldt slechts één gouden regel in de deze keuken: er moet pit in zitten.

Na het kokerellen genieten we samen van de verschillende bereidingen aan onze lange eettafel. Niks zo gezellig als bijbabbelen met een goed glas wijn en lekker eten, toch?


Inbegrepen in elke kookworkshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.


100 euro / persoon



Schrijf je in voor de workshop Thaïs koken


Ontdek onze andere ingeplande kookworkshops