Reis door China
Neem je smaakpapillen op een onvergetelijke reis naar China. Van Beijing tot Sichuan en Guangdong, tijdens deze workshop maak je kennis met de smaken, kleuren en texturen waar de Chinese keuken zo bekend om staat. Denk aan zelf gevouwen dampende dumpings, romige baozi en pittige Sichuan.
Of je nu een ervaren culinair reiziger bent of je eerste stappen zet op Aziatische (keuken)bodem, onze chef (of zeg maar gids) begeleidt je doorheen de hele trip. Je maakt kennis met nieuwe ingrediënten, kooktechnieken en keukenmaterialen, en dit alles binnen een ontspannen en gezellige sfeer. Want koken is meer dan recepten volgen – het is verbinden, ontdekken én vooral genieten.
Inbegrepen in elke kookworkshop
Drie uur kokkerellen
Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!
Een stukje Lagom mee naar huis
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.
Gezellig dineren
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).
IJsbreker
Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.
100 euro / persoon
Schrijf in voor deze kookworkshop
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen.