Asperges op de Big Green Egg

Workshop Zot Van Asperges – maandag 25 maart

Aan de slag met het witte goud

Tijdens deze kookworkshop gaan we samen aan de slag en bereiden we de onderstaande gerechten met asperges.

Na het koken genieten we samen van een heerlijk diner.

Aspergevelouté
Asperges op zijn Vlaams
Asperges met mousseline
Gebakken asperges met gepocheerd eitje
Quiche met asperges
Mousse van asperges
Panna cotta met asperges, bosbessen en frambozen
Opgelet: no shows en annulaties binnen de 48u voor de start van deze workshop worden niet terugbetaald.
Uitverkocht!

Datum

mrt 25 2024
Verlopen!

Tijd

18:30 - 22:00

Kostprijs

€105.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom