Dumplings op de Big Green Egg

Workshop Streetfood China en Taiwan – maandag 29 januari

Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten:

  • Dumplings – varkensvlees – pittige dipsaus
  • Droog gebakken sperziebonen
  • Beef chow fun – rijstnoedels – lenteui
  • Pikante kip – gedroogde chilipepers – pinda’s – gebakken rijst
  • Bao – pikante kip – sesam
  • Zoute garnalen – krokante knoflook – ui – chilipeper
  • Dim sum – garnaal – varkensvlees – gember – zoetzuur

Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: No shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet langer terugbetaald.
Uitverkocht!

Datum

jan 29 2024
Verlopen!

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€100.00

Locatie

Kookatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom