Workshop pizza & pasta – dinsdag 20 februari
Kookworkshop pizza & pasta
Het beste van la mamma
De Italiaanse keuken is er één van eenvoud, heerlijke smaken en verse producten. De nadruk ligt niet alleen op de kwaliteit van de gebruikte producten, maar vooral op de liefde waarmee alles bereid wordt. Tijdens deze workshop deelt onze chef alle geheimen om pizza- en pastadeeg te maken. Voortaan lukt jouw pizza- en pastadeeg altijd!
Tijdens deze kookworkshop bereiden we:
- Verschillende soorten pizza:
-
- Pizza prosciutti – olijven – parmaham – buffelmozzarella
Pizza calzone – tomaat – salami – mozzarella – champignons
Pizza – tonijn – wakame – wasabi – nori
Pizza quattro formaggi
- Pizza prosciutti – olijven – parmaham – buffelmozzarella
-
- Verschillende soorten verse pasta (met de hand):
-
-
- Tortellini – 3 kazen – spinazieRavioli – tomaat – mozzarella – basilicum
Pasta carbonare
Cappellini van rode biet – St-Jacobsvrucht – pastinaak – schuim van moriellen
- Tortellini – 3 kazen – spinazieRavioli – tomaat – mozzarella – basilicum
-
-
Opgelet: No shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald.
Uitverkocht!