Verse pasta bereiden

Workshop pizza & pasta – maandag 11 december

Kookworkshop pizza & pasta

Het beste van la mamma

De Italiaanse keuken is er één van eenvoud, heerlijke smaken en verse producten. De nadruk ligt niet alleen op de kwaliteit van de gebruikte producten, maar vooral op de liefde waarmee alles bereid wordt. Tijdens deze workshop deelt onze chef alle geheimen om pizza- en pastadeeg te maken. Voortaan lukt jouw pizza- en pastadeeg altijd!

Tijdens deze kookworkshop bereiden we:

  • Verschillende soorten pizza:
      • Pizza prosciutti – olijven – parmaham – buffelmozzarella
        Pizza calzone – tomaat – salami – mozzarella – champignons
        Pizza – tonijn – wakame – wasabi – nori
        Pizza quattro formaggi
  • Verschillende soorten verse pasta (met de hand):
        • Tortellini – 3 kazen – spinazieRavioli – tomaat – mozzarella – basilicum
          Pasta carbonare
          Cappellini van rode biet – St-Jacobsvrucht – pastinaak – schuim van moriellen

Lees meer over deze workshop

Ontdek onze andere workshops

Uitverkocht!

Datum

dec 11 2023
Verlopen!

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€95.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kook- en wijnatelier Lagom