Workshop pasta – dinsdag 7 oktober
Het beste van la mamma
De Italiaanse keuken is er één van eenvoud, heerlijke smaken en verse producten. De nadruk ligt niet alleen op de kwaliteit van de gebruikte producten, maar vooral op de liefde waarmee alles bereid wordt. Tijdens deze workshop deelt onze chef alle zijn geheimen om pastadeeg te maken. Voortaan lukt jouw verse pasta altijd en tover je de beste pasta gerechten op tafel!
Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten, telkens in groepjes van vier personen
Pasta vongole
Tortellini – spinazie – Duroc – shiitake
Cappellini (kleuren) – inktvis – look – kerstomaatjes
Ravioli – tomaat – mozzarella – pesto
Ravioli – verse kaas – noten – rozijnen – mango
Tijdens deze workshop leer je
- Vers pastadeeg maken
- Pastadeeg vouwen tot ravioli
- Pasta kleuren
- Verse pasta bereiden
- Inktvis reinigen
- Pesto maken>> Ontdek onze andere ingeplande workshopsOpgelet: no shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald