Workshop Dim Sum – maandag 26 mei

Workshop Dim Sum

In deze workshop richten we ons volledig op de kunst van dim sum. Je leert er verschillende vullingen bereiden, zelf dumplings vouwen en broodjes stomen. Of je nu een ervaren foodie bent of voor het eerst een stoommandje opent, onze chef begeleidt je met enthousiasme en vakkennis.

Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten, telkens in groepjes van vier personen
Gestoomde garnalen dumplings (har gow)
Gestoomde varkens dumplings (siumai)
Gestoomde broodjes (bao)
Bao – waterkastanje – specerijen – gehakt
Gyoza – garnaal – shiitake – gember – soja
Zoetzure saus

Tijdens deze workshop leer je
Vouwtechnieken dumplings – gyoza
Bereiden van zoetzure saus
Stomen  van broodjes

>> Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: no shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Inschrijven

Workshop Dim Sum
Beschikbaar Tickets: 10
Het Workshop Dim Sum ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

mei 26 2025

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€100.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
BEKIJK MEER
Kook- en wijnatelier Lagom