Verse pasta bereiden

Workshop Big Green Egg ‘La bella Italia’ – dinsdag 23 september

Het beste van la mamma

De Italiaanse keuken is er één van eenvoud, heerlijke smaken en verse producten. De nadruk ligt niet alleen op de kwaliteit van de gebruikte producten, maar vooral op de liefde waarmee alles bereid wordt. Tijdens deze workshop bereiden we verschillende Italiaanse klassiekers op de Big Green Egg.

Tijdens deze workshop bereiden we de onderstaande gerechten in groepjes van vier personen
Risotto – gegrilde groenten
De perfecte pizza
Osso bucco –  seizoengroentjes
Pasta vongole

Extra
Proeven van italiaans amandelbrood, gebakken op de Big Green Egg
Deeg mee te nemen naar huis, zo bak je ook thuis overheerlijke pizza


Tijdens deze workshop leer je

  • het perfecte pizzadeeg bereiden
  • verse pasta maken
  • verschillende kooktechnieken op de Big Green Egg: grillen, wokken en bakken

>> Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: no shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Inschrijven

Workshop Big Green Egg Italië 23/09 euro
Beschikbaar Tickets: 14
Het Workshop Big Green Egg Italië 23/09 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

sep 23 2025

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€100.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
BEKIJK MEER
Kook- en wijnatelier Lagom