Workshop Big Green Egg ‘heerlijk zomeren’ – dinsdag 17 juni

Oh, de zomer… Geen beter seizoen om het vuur van je Big Green Egg aan te wakkeren, toch?  Onze chef nodigt je uit voor een workshop vol zomerse gerechten bereid op de Big Green Egg. 

Tijdens deze workshop bereiden we de onderstaande gerechten op de Big Green Egg, en dit telkens in groepjes van vier personen
Op cederhout gerookte steak tartaar
Mosselen à la Big Green Egg
Spring rolls – gambas – groene asperges
Stifado van gerookte vis


Tijdens deze workshop leer je

  • Verse vis reinigen
  • Roken en wokken op de Big Green Egg

>> Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: no shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Uitverkocht!

Datum

jun 17 2025

Tijd

18:30 - 22:30

Kostprijs

€100.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
BEKIJK MEER
Kook- en wijnatelier Lagom