Workshop asperges – dinsdag 15 april

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag in groepjes van 4 personen en bereiden we de onderstaande aspergegerechten
Asperges op zijn Vlaams / mousseline
Gebakken asperges – gepocheerd ei – mousseline
Aspergemousse – Zeebrugse garnalen
Aspergevelouté
Asperges gegrild – Duroc –  burrata
Tijdens deze workshop krijg je de volgende technieken onder de knie
  • Kuisen en bewaren van asperges
  • De perfecte mousseline kloppen
  • Pocheren van eitjes

>> Ontdek onze andere ingeplande workshops

Opgelet: no shows en annulaties binnen de 48u voor de start van het event worden niet terugbetaald

Uitverkocht!

Datum

apr 15 2025
Verlopen!

Tijd

18:30

Kostprijs

€105.00
Kook- en wijnatelier Lagom

Locatie

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55, 9290 Berlare
Categorie

Organisator

Sven Bogaert
Email
info@kookatelier-lagom.be
Kook- en wijnatelier Lagom