Summer dinner at the lake – vrijdag 22 augustus
Kom deze zomer heerlijk tafelen in ons kookatelier. Onze chef goochelt er met het beste van land en zee terwijl je geniet van een prachtig zicht op het Donkmeer. Schrijf in en bereid je alvast voor op een zee van smaak.
Hapjes bij het aperitief
Zeeuwse oester – meloen – komkommer – thaïse mayonaise
Gyoza – kreeft – gelakt – sesam – jonge ui
Croque – Comté – Iberico – gremolata – lookmayonaise
Krokant brood – Secreto 07 – con tomate – oude Parmezaan
Jonge wortel
Korean style – kimchi – sesam – gnocchi
Schelpdieren
Chili – citroengras – gember – sabayon koriander
Kabeljauw
Wangetjes – pickles komkommer – ajo blanco – rettichbladolie
Kalf
Okonomiyaki – ribfingers – spicy mayonaise – zoet zure groentjes
Rabarber
Aardbei – groene thee – yoghurt – chutney – limoen