Bereid in openlucht op onze Ofyr en Big Green Egg’s
Een privé evenement organiseren in ons kookatelier of genieten van Lagom op verplaatsing? Onze chef voorziet formules voor élk type levensgenieter, en dat vanaf 25 personen. Maak je keuze of vraag je voorstel op maat.
Privé event op verplaatsing? Wij zorgen voor borden en bestek voor tijdens het eten.
Interesse? Vraag naar je offerte op maat en vul eventueel aan met drank, decoratie, tenten of andere materialen.
Ofyr – BGE
Experience
BASIS
60 euro per persoon (inclusief sauzen)
4 BITES
Crème bbq zoete aardappel – citroenthijm – ahornsiroop – pompoenpitten
Labneh – granaatappel – bieslook – limoen – pistache
Bbq breekbrood – comté – basilicum – mozzarella – roma tomaatjes
Libanees brood
3 MAINS
Entrecote Holstein prime meat
Zalm – gerookt cederhout – verse kruiden – limoen
Hoevekip – aziatisch – gember – honing – chili -koriander
4 SIDE DISHES
Italiaanse tomatensalade – rode ui – basilicum – kappertjes
Pilav – rijstschotel – kaneel – wortel – doperwtjes – rozijnen
Gegrild slahart- salsa verse kruiden – sjalot
Boontjes – artisjok – jonge ui – munt
FULL EXPERIENCE
+ 19 euro per persoon
KIES 1 EXTRA BITE
Traag gegaard buikspek – aziatisch – gember – limoen – vissaus
Crème gerookte bloemkool – tandoori – yoghurt – chili
Gegrilde padron pepers – griekse yoghurt – bieslook – focaccia
Gamba’s – limoenmayonaise – chili – salsa mango
Gyoza – pulled chicken – soja – sesam – lente ui
KIES 1 EXTRA MAIN
Geroosterde procureur roulade – pesto – abrikozen – citroenthijm
Lamsrack – kruidenmarinade – soja – citroen (supplement 2,00 euro)
Dorade op zijn geheel – mediterraans – rozemarijn
Argentijnse gamba’s – chimichurri
KIES 2 EXTRA SIDE DISHES
Geroosterde jonge wortel – sinaasappel – honing – thijm – gember
Krieltjes – italiaans – look- verse kruiden
Melanzane – aubergine – tomaat – parmezaan
Tomaat – mozzarella – rucola – pijnboompitten – balsamico
Baba ganoush
Fregola – geroosterde citroen – verse kruiden – kerstomaatjes
Couscous – Marokkaans – abrikozen – noten – rozijnen – raz el hanout
Streetfood
Experience
FORMULE
45 euro per persoon
KIES 2 BITES
Crème bbq zoete aardappel – citroenthijm – ahornsiroop – pompoenpitten
Labneh – granaatappel – bieslook – limoen – pistache
Bbq breekbrood – comté – basilicum – mozzarella – roma tomaatjes
Traag gegaard buikspek – aziatisch – gember – limoen – vissaus
Crème gerookte bloemkool – tandoori – yoghurt – chili
Gegrilde padron pepers – griekse yoghurt – bieslook – focaccia
Gamba’s – limoenmayonaise – chili – salsa mango
Gyoza – pulled chicken – soja – sesam – lente ui
KIES 2 MAINS
Lagom burger – rund – cheddar- opgelegde rode ui – tomaat -home made bbqsaus
Flammkuchen – Emmental – spek – ui – zure room
Flammkuchen – rode curry- zalm – cherry tomaat – rode ui – rucola
Naanta – pulled chicken – oosters – kimchi – sriracha mayonaise
Naanta – gerookte forel – tzaziki
Haut dog – asian style – sesam – koriander – krokante ui – mango chutney
Haut dog – New York style – bacon – ahornsiroop – truffelmayonaise – verse zuurkool
Moink balls – bakje – parmezaan – libanees brood
Italiaans broodje – pulled pork – coleslaw – bbqsaus
Pittabroodje – iberico rib fingers – gelakt – komkommer – koriander – rode ui
Ofyr – BGE
Menu
3 OF 4 GANGEN
50 euro per persoon / 65 euro per persoon
Drie gangen = koud of warm voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht
Vier gangen = koud én warm voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht
KIES KOUD VOORGERECHT
Tagliatta – gerookte kerstomaatjes – parmezaan – ruccola
Avocadosalade – gegrilde asperges – cederhout gegaarde kreeft – limoenmayonaise (supplement 7,00 euro)
Gerookte eendenborst – couscoussalade – gegrilde asperges – kornhalm asperges
KIES WARM VOORGERECHTEN
Zeebaars – groene asperges – mini venkel gerookte boter
Tonijn – siciliaans – kappertjes – olijven – rozijnen – citroen
Gerookte Sint–Jacobsvrucht – zeekraal – gepofte paprika – tomatensalsa
KIES HOOFDGERECHT
Geroosterde zeebaars – antiboise – gegrilde groentjes
Kabeljauw lende – jonge spinazie – pompelmoes – geprakte aardappel – dillemayonaise
Dorade – tomatensaus – gember – soja – noedelsalade – ca chien
Slibtong – aardappelkoekje met pulled chicken – kalfsjus – groene asperges
Kippendijen – citroengras – gember – bimi – sugarsnaps – lente ui
Aziatisch buikspek – gelakt – gebakken rijst – puntpaprika – zoetzure mini komkommer
Entrecote Holstein prime meat – gegrild slahart – groene asperges – choronsaus – pommes fondant
a
Lamsrack – zoete aardappel – chimichurri -gegrilde groentjes
KIES NAGERECHT
Nagerechten
Bananenbrood – kokosroom – munt – bosbessen
Stroopwafel – marshmellow – witte chocolade -vanille
American pancakes – zomerfruit – ahornsiroop – munt
Vraag je offerte om maat
Private dinners zijn al mogelijk vanaf 25 personen, zowel in ons kookatelier als op verplaatsing.
Vraag je offerte aan