Private dinner

Bereid in openlucht op onze Ofyr en Big Green Egg’s

Een privé evenement organiseren in ons kookatelier of genieten van Lagom op verplaatsing? Onze chef voorziet formules voor élk type levensgenieter, en dat vanaf 25 personen. Maak je keuze of vraag je voorstel op maat.

Privé event op verplaatsing? Wij zorgen voor borden en bestek voor tijdens het eten.
Interesse? Vraag naar je offerte op maat en vul eventueel aan met drank, decoratie, tenten of andere materialen.


Ofyr – BGE
Experience

BASIS
60 euro per persoon (inclusief sauzen)

4 BITES

Crème bbq zoete aardappel –  citroenthijm –  ahornsiroop – pompoenpitten

Labneh – granaatappel – bieslook – limoen – pistache

Bbq breekbrood – comté – basilicum – mozzarella – roma tomaatjes

Libanees brood

3 MAINS

Entrecote Holstein prime meat

Zalm – gerookt cederhout –  verse kruiden – limoen

Hoevekip – aziatisch – gember – honing – chili -koriander

4 SIDE DISHES

Italiaanse tomatensalade – rode ui – basilicum – kappertjes

Pilav – rijstschotel – kaneel – wortel – doperwtjes – rozijnen

Gegrild slahart- salsa verse kruiden – sjalot

Boontjes – artisjok – jonge ui – munt

FULL EXPERIENCE
+ 19 euro per persoon

KIES 1 EXTRA BITE

Traag gegaard buikspek –  aziatisch –  gember – limoen – vissaus

Crème gerookte bloemkool – tandoori –  yoghurt – chili

Gegrilde padron pepers –  griekse yoghurt – bieslook – focaccia

Gamba’s – limoenmayonaise – chili – salsa mango

Gyoza – pulled chicken – soja – sesam – lente ui

KIES 1 EXTRA MAIN

Geroosterde procureur roulade – pesto – abrikozen – citroenthijm

Lamsrack – kruidenmarinade –  soja – citroen (supplement 2,00 euro)

Dorade op zijn geheel – mediterraans – rozemarijn

Argentijnse gamba’s – chimichurri

KIES 2 EXTRA SIDE DISHES

Geroosterde jonge wortel –  sinaasappel – honing – thijm – gember

Krieltjes – italiaans – look- verse kruiden
Melanzane –  aubergine – tomaat – parmezaan

Tomaat – mozzarella – rucola – pijnboompitten – balsamico

Baba ganoush

Fregola  – geroosterde citroen – verse kruiden – kerstomaatjes

Couscous – Marokkaans –  abrikozen – noten – rozijnen – raz el hanout

Streetfood
Experience

FORMULE
45 euro per persoon

KIES 2 BITES

Crème  bbq zoete aardappel –  citroenthijm – ahornsiroop – pompoenpitten

Labneh – granaatappel – bieslook – limoen – pistache

Bbq breekbrood – comté – basilicum – mozzarella – roma tomaatjes

Traag gegaard buikspek – aziatisch – gember – limoen – vissaus

Crème gerookte bloemkool – tandoori – yoghurt – chili

Gegrilde padron pepers –  griekse yoghurt – bieslook – focaccia 

Gamba’s – limoenmayonaise – chili – salsa mango 

Gyoza – pulled chicken – soja – sesam – lente ui

KIES 2 MAINS

Lagom burger – rund – cheddar- opgelegde rode ui – tomaat -home made bbqsaus

Flammkuchen – Emmental – spek – ui  – zure room

Flammkuchen – rode curry- zalm – cherry tomaat – rode ui – rucola

Naanta –  pulled chicken – oosters – kimchi –  sriracha mayonaise

Naanta – gerookte forel –  tzaziki

Haut dog – asian style –  sesam – koriander –  krokante ui – mango chutney

Haut dog – New York style –  bacon –  ahornsiroop – truffelmayonaise – verse zuurkool 

Moink balls – bakje – parmezaan – libanees brood

Italiaans broodje – pulled pork – coleslaw – bbqsaus

Pittabroodje – iberico rib fingers – gelakt – komkommer – koriander – rode ui

Ofyr – BGE
Menu

3 OF 4 GANGEN
50 euro per persoon / 65 euro per persoon

Drie gangen = koud of warm voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht
Vier gangen = koud én warm voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht

KIES KOUD VOORGERECHT

Tagliatta –  gerookte kerstomaatjes – parmezaan – ruccola

Avocadosalade –  gegrilde asperges – cederhout gegaarde kreeft – limoenmayonaise  (supplement 7,00 euro)

Gerookte eendenborst – couscoussalade – gegrilde asperges – kornhalm asperges

KIES WARM VOORGERECHTEN

Zeebaars – groene asperges – mini venkel gerookte boter

Tonijn – siciliaans –  kappertjes – olijven – rozijnen – citroen

Gerookte Sint–Jacobsvrucht – zeekraal – gepofte paprika – tomatensalsa

KIES HOOFDGERECHT

Geroosterde zeebaars – antiboise – gegrilde groentjes

Kabeljauw lende –  jonge spinazie –  pompelmoes –  geprakte aardappel – dillemayonaise

Dorade –  tomatensaus – gember – soja –  noedelsalade – ca chien

Slibtong – aardappelkoekje met pulled chicken – kalfsjus – groene asperges

Kippendijen – citroengras – gember – bimi – sugarsnaps – lente ui

Aziatisch buikspek – gelakt – gebakken rijst –  puntpaprika – zoetzure mini komkommer

Entrecote Holstein prime meat – gegrild slahart – groene asperges –  choronsaus –  pommes fondant
a
Lamsrack – zoete aardappel – chimichurri -gegrilde groentjes

KIES NAGERECHT

Nagerechten
Bananenbrood – kokosroom – munt – bosbessen

Stroopwafel – marshmellow – witte chocolade -vanille

American pancakes –  zomerfruit – ahornsiroop – munt

Vraag je offerte om maat

Private dinners zijn al mogelijk vanaf 25 personen, zowel in ons kookatelier als op verplaatsing.

Vraag je offerte aan