Workshop Tapas

Van patatas bravas tot pan con ajo

Niks zo gezellig dan heerlijke tapas delen met je vrienden. Tijdens deze workshop toveren we onze keuken om tot een hippe tapasbar en brengen we de zuiderse zon naar ons kookatelier. We bereiden klassiekers, maar ook heel wat hedendaagse varianten. Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe recepten, verrassende ingrediënten of interessante weetjes kennen.

Na de workshop dekken we onze tafel en genieten we samen van de bereide lekkernijen. De reflectie van de warme avondzon op het Donkmeer maakt deze avond extra gezellig!


Steeds inbegrepen in deze workshop

Drie uur kokkerellen

Een drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema, geen enkele workshop is dezelfde!

Een stukje Lagom mee naar huis

Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten & technieken die aan bod kamen tijdens de workshop. Zo kan je ook thuis aan de slag.

Gezellig dineren

Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water (menu staat steeds vermeld per workshop).

IJsbreker

Het ijs breken doen we met een heerlijk aperitiefje. Zo leren we elkaar kennen om vervolgens samen aan de slag te gaan.

72 Euro / persoonSchrijf je in voor deze pastaworkshop

Dez kookworkshop staat momenteel niet ingepland.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe ingeplande data.


Ontdek onze andere workshops

september 2021
oktober 2021
november 2021
maart 2022
april 2022
Geen evenementen gevonden!