Afhalen tijdens het weekend

Heerlijke gerechten om af te halen

Op vrijdag en in het weekend kan je heerlijke gerechten komen afhalen in ons kookatelier. Onze chef voorziet elke week een volledig nieuwe menu.

Bestel, haal af en geniet met volle teugen…

Afhaalkaart vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni

Menu

Wit-Blauw
Carpaccio – venkel – burrata – parmezaan – rucola
Zeetong
Jonge prei – zeebrugse garnaal – mousseline aardappelen – bieslook
Chocolade
Trio – amandelbiscuit – krokant bladerdeeg – crumble – framboos

Menu 3-gangen: 37,00 euro / persoon

A la carte gerechten

Voorgerechten

Wit-Blauw
Carpaccio – venkel – burrata – parmezaan – rucola (14 euro)

Zeebrugse garnalen
Cocktail – avocado – kappertjes – kropsla – tomaat  (19 euro)

Hoofdgerechten

Reuze garnaal
Spaghetti – tomaat – rucola – citroen – chilipeper  (17 euro)

Dorade royal
Zuiderse groenten – geroosterde  aardappelen – basilicum (19 euro)

Zeetong 3/1 (300 – 350 gr)
Jonge prei – Zeebrugse garnaal – mousseline aardappelen – bieslook  (26 euro)

Dunne lende (Big Green Egg) – 2 personen
Gegrilde asperges – broccoli – bloemkool – Italiaanse geroosterde aardappel – sjalotsaus  (45 euro)

Palinggerechten

Op vraag van heel wat klanten maken we ook onze traditionele palinggerechten klaar. Deze worden geserveerd met vers gesneden frietjes.

  • Paling in ‘t groen (28 euro)
  • Gebakken paling met verse tartaar (28 euro)
  • Paling in tomatensaus (28 euro)
  • Paling in roomsaus (28 euro)
  • Paling in de wok (28 euro)
  • Paling op Oosterse wijze: gelakt – sojascheuten – pijlajuintjes – sugarsnaps – krokante ui en noedels (28 euro)

Nagerechten

Chocolade
Trio – amandelbiscuit – krokant bladerdeeg – crumble – framboos  (10 euro)

Kaas
Assortiment (4 stuks) – noten – confituur  (10 euro)

Dranken

Apero

Champagne – Henri Abelé 75 cl (32 euro)
Cava – Valhondo 75 cl (12 euro)
Gin – Arctic Wolf (43 euro)

Voor bij de gerechten

witte wijn 
Witte Chardonnay – Cuvée C (12 euro / fles)
rode wijn
Spanje – Garnache / Syrah / Monastrell – Casa Benasal 2018 (10 euro / fles)

Plaats een bestelling

Bestellen kan via info@kookatelier-lagom.be of 0468 57 16 02 tot en met donderdag 28 mei.

Om de reglementering rond de afhaling in Lagom (Donklaan 55, 9290 Berlare) te respecteren stellen we steeds een afhaalschema op. Zo kunnen we voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. We contacteren iedereen om een tijdstip van afhaling af te spreken.
We voorzien de volgende afhaalmomenten: 

  • vrijdag 29 mei: tussen 16u en 18u
  • zaterdag 30 mei: tussen 16u en 18u 
  • zondag 31 mei: tussen 11u en 13u  
  • maandag 1 juni: tussen 11u en 13u

Contacteer ons gerust voor afwijkende afhaalmomenten en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Opgelet: betaling met bankkaart

Vers gebakken pizza’s en flammkuchen op de Big Green Egg

Haal op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond heerlijke pizza’s & flammkuchen af in ons kookatelier. Deze worden à la minute voor je gebakken op onze Big Green Egg’s. Keuze uit 8 verschillende soorten!

Kies een heerlijke pizza of flammkuchen uit

Email
Blijf op de hoogte van nieuwe events en acties
Loading ...
Donklaan 255, 9290 Berlare